Anmeldelse: Skinwalkers

Så røg der endnu en film i DVD’en. Denne gang faldt valget på den netop på DVD udkomne “Skinwalkers“. En “sexet og moderne varulvethriller” ifølge coveret.

skinwalkers.jpg

Sexet – tja både Rhona Mitra (“Shooter”, “Doomsday”), Natassia Malthe (“DOA:Dead or Alive”, “Elektra”) og Sarah Carter (“Numb3rs”, “Shark”) er da alle tre flotte at kigge på.
Moderne – tja der er da både motorcykler og håndvåben – så helt gammeldags er den da ikke.
Varulvethriller – tja der er i hvert fald varulve med i filmen, men en thriller ville kræve at der var en eller anden form for spænding i filmen – og det er der bare ikke. Desværre. For den kunne have været god.

Der er nemlig ikke noget galt med selve oplægget til filmen. Vi følger den 12 årige dreng Timothy, spillet af Matthew Knight (“The Grudge 2”), som er vokset op sammen med sin mor ude hos hans onkel, da hans far er død. Kort før hans 13 års fødselsdag begynder der at ske underlige ting. Timothy angribes af en række anfald, og månen bliver rød. Alt dette indikere et varsel om store ting.

Timothy og hans mor er uvidende om at Timothy besidder nøglen til at helbrede alle varulve. Han skal “bare” overleve til han er fyldt 13. Men det er ikke alle varulve der vil helbredes og de forsøger nu at finde ham for at slå ham ihjel.

Slet ikke en dårlig historie, men den er bare leveret med ganske uinspireret skuespil, dårlige replikker og ikke mindst nogle af de ringeste varulve jeg længe har set. Ærgerligt. Effekterne ved skiftet mellem menneske og varulv ligger ikke engang i nærheden af de seneste varulvefilm, som eks. “Underworld” eller “Dog Soldiers” og er milevidt fra klassikere som “En amerikansk varulv i London“.

Varulvene ligner mest af alt noget som en 10. klasse har stykket sammen i en formningstime.

Så alt i alt en ganske skuffende film. Jeg kan ikke give den mere end 2/6.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: